Tatjana Guberina / osnivač

Osnivač Studija za muzičko obrazovanje “BRAVISSIMO” je Tatjana Guberina (rođena Dunđerski), akademski umetnik – pijanista i profesor klavira.

Muzičko obrazovanje stekla je u osnovnoj i srednjoj muzičkoj školi “Isidor Bajić” u Novom Sadu i na novosadskoj Akademiji umetnosti, na klavirskom odseku – smeru za muzičke izvođače.

Od 1982. godine radi kao profesor klavira u Muzičkoj školi “Isidor Bajić” u Novom Sadu, gde je uspešno izvela mnoge generacije mladih pijanista, sa brojnim nagradama sa domaćih i međunarodnih takmičenja.

Godine 2006. osniva Studio za muzičko obrazovanje “BRAVISSIMO” u kojem uspešno edukuje mlade, razvija njihovu ljubav prema muzici, neguje njihov talenat i afirmiše ih putem brojnih nastupa.

 

Marina Vučićević

Marina Vučićević

Ivana Ćirić Marčeta

Nakon srednje Muzičke škole „Isidor Bajić“, pohađala je Akademiju umetnosti u Novom Sadu, na smeru Muzička pedagogija. Tokom školovanja, učestvovala je na mnogobrojnim horskim takmičenjima i festivalima, kao član nagrađivanih školskih horova. Za vreme studija se bavila pop pevanjem i kao vokal učestvovala u različitim muzičkim projektima, kao što je mjuzikl „Hairspray“, izveden u Domu omladine, u Beogradu 2008. godine. U  „Bravissimu“ zaposlena je od 2011. godine, kao nastavnik muzike. Tokom rada u „Bravissimu“ stekla je iskustvo u pripremanju učenika svih uzrasta za nastupe na koncertima i festivalima kao i za sticanje različitih sertifikata. Svoje pedagoško iskustvo posebno je obogatila kao deo tima na „Bravissimo“ letnjim muzičkim kampovima 2011. i 2014. godine, kroz različite muzičke i društvene aktivnosti i višednevnu brigu o deci.

Anica Milošević

Anica Milošević rođena je 1993.godine. Nižu muzičku školu „Josif Marinković“ u Zrenjaninu je upisala u klasi prof. Danijele Radaković Derikrave, u čijoj klasi je završila i srednju muzičku školu.
Prvo korepetitorsko iskustvo imala je još tokom srednjoškolskog obrazovanja prativši Omladinski mešoviti hor muzičke škole „Josif Marinković“ na Evropskom festivalu horova u Belgiji.
Akademiju Umetnosti u Novom Sadu završava na odseku za klavir u klasi prof. Iris Kobal u čijoj klasi 2016.godine upisuje i Master studije.
Bila je učesnik na seminaru „Nove muzike“ koji je vodila Branka Parlić a pohađala je i master klas kod prof. Grzegorz Kurzyńskog iz Poljske i prof. Ferruggio Nazarena iz Italije.

Jovana Jelić

Nakon završene srednje Мuzičke škole u Nišu, upisala je osnovne akademske studije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, smer Muzička pedagogija. Godine 2016. završila je master akademske studije na Akademiji sa prosečnom ocenom 9.92.

Tokom studiranja bila je stipendista Fonda za mlade talente Republike Srbije, kao jedan od 800 najboljih studenata završnih godina osnovnih akademskih studija. Takođe je bila stipendista Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Fonda za talente u Prokuplju. Više puta je nagrađivana od strane Univerziteta u Novom Sadu za postignut uspeh.

U studiju za muzičko obrazovanje „Bravissimo“ nastavnica je predmeta Klavir, Solfeđo i Teorija muzike.

Agneš Melegi

Master teoretičar umetnosti

Osnovno, kao i srednje muzičko obrazovanje stiče u svom rodnom gradu, Zrenjaninu, na odseku za Solo pevanje i Teoriju muzike. Školovanje nastavlja u Novom Sadu na Akademiji Umetnosti gde prvo stiče diplomu kao Diplomirani teoretičar umetnosti, a kasnije i kao Master teoretičar umetnosti sa master radom napisanim u oblasti nastave solfeđa, a pod naslovom Primena dečijeg muzičkog stvaralaštva u nastavi solfeđa. Za vreme master studija je stipendista Várady – stipendije za izuzetne studente Nacionalnog Saveta Mađarske Nacionalne Zajednice. Tečno govori Srpski, Mađarski i Engleski jezik. Aktivan je član hora „AKUD UNS Sonja Marinković”, kao i hora „Orfelin”, sa kojima učestvuje na takmičenjima koncertima i festivalima širom Evrope. U Studiju za muzičko obrazovanje „Bravissimo” radi od februara 2015. godine, gde se aktivno i savesno posvećuje podučavanju klavirskog muziciranja, solfeđa i osnova teorije muzike uz stalnu težnju za pronalaženjem što efikasnijeg i pristupačnijeg pedagoškog pristupa za obrazovanje mladih, budućih muzičkih umetnika.