O MUZIČKOJ ŠKOLI

U  školi „Bravissimo“ radimo na klasičnoj muzičkoj edukaciji dece i odraslih uz moderan i kreativan pristup. Naši ogranci su u velikom broju novosadskih osnovnih škola pa deca mogu da dolaze na časove kod nas u vreme kada su u produženom boravku ili pre i posle nastave.
Profesori koji predaju u „Bravissimu“ su akademski muzičari posvećeni razvijanju talenata svojih učenika i njihovom usmeravanju tokom školovanja kod nas. Podstičemo njihovu želju za napredovanjem i pripremamo ih za brojne nastupe kroz koje stiču samopouzdanje i osećaj stvaralačkog zadovoljstva.
Rezultat takvog našeg rada je veliko zadovoljstvo naših učenika i roditelja, dugogodišnja saradnja i poverenje škola u kojima imamo svoje ogranke.
Osnivač „Bravissima“, Tatjana Guberina, akademski umetnik-pijanista i dugogodišnja profesorka klavira, poseduje licencu instruktora Kraljevskih muzičkih škola Velike Britanije(ABRSM). Svake godine veliki broj naših učenika uspešno položi ABRSM ispit i stekne njihove prestižne međunarodne diplome.Ukoliko žele,naše učenike pripremamo za polaganje ispita i sticanje diploma državnih muzičkih škola („Isidor Bajić“,“Josip Slavenski“).
Pored brojnih koncerata naši učenici nastupaju na velikom broju takmičenja u zemlji I inostranstvu. Značajan broj medalja doneli su sa takmičenja u Rimu i Parizu.
Tokom letnjeg raspusta organizujemo letnje muzičke kampove na zanimljivim lokacijama i sa bogatim sadržajem. Deca se tu upoznaju sa lepotom zajedničkog muziciranja, muzičkim programima na računarima, tenisom, plivanjem, a za kraj kampa sve naučeno pokažu na završnom koncertu.
   Trinaest godina postojanja muzičke škole „Bravissimo“!
 
   Ogroman broj zadovoljnih učenika i roditelja!
   Garancija našeg kvaliteta!

DIPLOME

Kvalitetno učenje muzike je veoma složen i dugotrajan proces, i vrlo često se pitamo dokle smo stigli u njemu.

Zajednica Kraljevskih muzičkih škola Velike Britanije (ABRSM) je na polju vrednovanja rezultata naučenog u muzici uspostavila sistem ispita u devedeset devet zemalja sveta.
Ispiti su stepenovani po nivoima, od prvog do osmog i predstavljaju potvrdu napretka iz godine u godinu. Ujedno su i dodatna motivacija učenicima i profesorima za što bolju pripremu, a roditeljima uvid u napredovanje njihove dece.

ABRSM je, takođe, program namenjen i edukaciji odraslih, bez ograničenja u godinama.

Osnivač škole „Bravissimo“, Tatjana Guberina, poseduje licencu inatruktora ABRSM i veoma rado je prihvatila ovaj koncept u želji da ono što deca nauče kod nas bude vrednovano od strane veoma uvažene i međunarodno priznate institucije.
U protekloj deceniji „Bravissimo“ je vodeća škola u jugoistočnoj Evropi po broju učenika koji su položili i stekli diplome ABRSM.
Ukoliko žele, naše učenike pripremamo  za polaganje i sticanje diploma državnih muzičkih škola (Isidor Bajić, Josip Slavenski…)