LETNJI MUZIČKI KAMP “BRAVISSIMO”

od 7. do 14. JULA 2019.

U toku letnjeg raspusta studio za muzičko obrazovanje “BRAVISSIMO” organizuje letnji muzički kamp, obogaćen raznim sportsko-rekreativnim, kao i edukativnim sadržajima.

Namenjen je deci i mladima uzrasta od 7 do 16 godina. Kamp je namenjen deci koja već umeju da sviraju, ali i deci koja to još ne znaju,ali bi volela da nauče.

Za vreme boravka u letnjem muzičkom kampu polaznici će imati mogućnost da uz časove klavira,  spoznaju radost zajedničkog muziciranja kroz kamernu muziku i hor. U okviru interaktivne radionice “ Zanimljiva muzika” učićemo o kompozitorima, njihovim delima i anegdotama o njima, a  upoznaćemo se i sa različitim  muzičkim instrumentima.

U sali sa računarima naučiće da koriste muzičke programe “Finale” i Sibelius, a kompozicije koje budu komponovali  moći će  da čuju i odštampaju.

Planirano je i izvođenje skečeva, kroz koje će se simulirati razne situacije iz bontona i muzička predstava.

Drugi deo programa odnosi se na aktivnosti na sportskim terenima,  bazenu i prelepom prirodnom okruženju .

U večernjim satima organizujrmo tematske filmske večeri, karaoke žurke, muzičke kvizove i maskembal.

Poslednjeg dana kampa biće održan koncert na kome će deca moći da pokažu šta su sve naučila. Roditelji će imaće priliku da koncert vide na CD-u.

Polaznici letnjeg muzičkog kampa biće smešteni u hotelu Grand u Krupnju.

 

Usluga je na bazi punog pansiona, hotel je pre godinu dana kompletno renoviran ( fotografije možete pogledati na sajtu www.bravissimo.edu.rs )

Cena celokupnog aranžmana u spa hotelu Grand u Krupnju, na bazi sedam punih pansiona i prevozom autobusima visoke turističke klase i svim navedenim aktivnostima iznosi 270 €.

Broj dece u letnjem kampu „Bravissimo“ je ograničen jer nam je važno da jedan predavač brine o maksimalno petoro dece. Zato Vas molimo da na vreme rezervišite mesto u kampu za Vaše dete.

Rezervacija iznosi 60 €, a preostali iznos možete  platiti u 6 mesečnih rata, do polaska.

                                                                                                                                          →

Ukoliko broj prijavljene dece bude veći od planiranog , potrudićemo se da otvorimo još jedan termin.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih kamp će biti otkazan.

Popusti :

Povedi druga ili drugaricu – 10%

Braća i sestre- 10%

Više o Letnjem muzičkom kampu možete saznati na sajtu Studija “Bravissimo”  (www.bravissimo.edu.rs) ili pozivom na sledeće brojeve telefona:

064 627 77 98 – Tatjana Guberina, profesor

060 0727 394 – Marina Vučićević, menadžer